Accions empreses per la Cātedra

Girona Living Lab

Plataforma per a la ideaciķ, concepciķ i disseminaciķ de solucions específicament dissenyades per a les ciutats petites i mitjanes, prenent com a cas d'estudi la ciutat de Girona. El Girona Living Lab es la materialitzaciķ de l'agenda anual d'innovacions de Girona.

Agenda anual d'innovacions per Girona

La Cātedra elaborarā anualment una agenda d'innovaciķ. L'agenda serā treballada en el context del māster com a temes de recerca en els treballs final de māster dels estudiants per a després ser implementada / desplegada en la ciutat amb la colˇlaboraciķ de les sister cities i sister universities amb qui la Cātedra tingui acords.

Sister cities per Girona

Identificar altres ciutats petites i mitjanes o districtes de ciutats més grans que siguin actius en el desenvolupament i implementaciķ de projectes smart city, per a l'intercanvi d'experičncies, identificaciķ de bones prāctiques i el guany de coneixement mutu.

Sister Universities per la Universitat de Girona

Identificar altres universitats que estiguin dissenyant o desenvolupant currículum acadčmic i de recerca relacionat amb les ciutats intelˇligents. Els acords que es puguin establir amb altres universitats permetran l'enriquiment dels respectius programes formatius mitjanįant l'intercanvi d'experts i experičncia.

Seminaris experts en ciutats intelˇligents

Formaciķ experta per part d'altres institucions i acadčmia interessats en recerca avanįada i coneixement de les Ciutats Intelˇligents.

© 2017 Universitat de Girona. Campus Montilivi. Edifici Politčcnic IV. Secretaria IIiA. Girona 17003
catedragironasmartcity@udg.edu