Māster en Ciutats Intelˇligents (Smart Cities)

La iniciativa Girona Smart City de la Universitat de Girona s'acompanya d'un Māster en Ciutats Intelˇligents (Smart Cities) iniciat el passat setembre 2013. El Māster nodreix científicament la Cātedra Girona Smart City.

El programa de Māster permet a enginyers, arquitectes i economistes i altres perfils tčcnics relacionats amb les smart cities adquirir els coneixements específics en tecnologies urbanes necessaris per a afrontar els reptes de la ciutat actual. El Māster aporta formaciķ d'alt nivell en els āmbits de la planificaciķ urbana, grāfics, dades, xarxes i socioeconōmic aplicat a les ciutats intelˇligents.

El māster estableix col.laboracions amb les sister cities de la Cātedra Girona Smart Cities, les quals aporten un entorn real de prāctiques per als estudiants així com temes per als Treballs Finals de Māster dels estudiants. El māster estableix col.laboraciķ amb la sister city de la Cātedra vigent per al corresponent curs acadčmic.

El Māster es un programa oficial adscrit al Institut d'Informātica i Aplicacions de la Universitat de Girona. Els estudiants que es graduīn tindran la possibilitat d'accedir al doctorat i desenvolupar carrera científica o exercir com a tecnōleg urbā (urban technologist), un nou i molt necessari perfil professional.

© 2017 Universitat de Girona. Campus Montilivi. Edifici Politčcnic IV. Secretaria IIiA. Girona 17003
catedragironasmartcity@udg.edu